Πολιτιστική Δράση - ΕΜΣΕ : Το label των δημιουργών!

Η Πολιτιστική Δράση – ΕΜΣΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία), είναι ο δυναμικός πολιτιστικός βραχίονας της Ένωσης Μουσικοσυνθετών & Στιχουργών Ελλάδος.

 

Από τον Ιούνιο του 2008 έως και σήμερα εξειδικεύεται στην έκδοση, κυκλοφορία, προώθηση & διανομή δισκογραφικού υλικού και βιβλίων στην Ελλάδα, με τη δημιουργία δικτύου που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της εγχώριας αγοράς, καθώς και του εξωτερικού, μέσω προβεβλημένων και εξειδικευμένων φορέων διάθεσης/διανομής. Επίσης, από το 2008 έχει αναπτύξει δίκτυο ψηφιακής πώλησης μέσω CD Baby, iTunes, Amazon, καθώς  και μέσω του δικού της e-shop.

 

Συνδιοργανώνει συναυλίες, εκδηλώσεις λόγου & μουσικής για την ανάδειξη του καλλιτεχνικού δυναμικού της (Μέγαρο Μουσικής, Πολυχώρος Δήμου Αθηναίων, Ιανός, Πόλις, PUBLIC κλπ.) και συμμετέχει σε διεθνή fora για τη μουσική βιομηχανία και τις νέες τεχνολογίες.

 

Παρέχει, επίσης, υπηρεσία μουσικής επένδυσης για επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους χώρους συνάθροισης κοινού (συνεργασία με τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.).

 

Η Πολιτιστική Δράση παρακολουθεί και ενημερώνει ανελλιπώς τα ελληνικά και διεθνή media για τις δράσεις της και διαθέτει δικό της προφίλ στο διαδίκτυο, όπως σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Myspace, YouTube) για άμεση επικοινωνία με τους καλλιτέχνες και το κοινό.

 

Παρακολουθώντας τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα, η Πολιτιστική Δράση παρεμβαίνει με τις επιλογές και τις δράσεις της, συμβάλλοντας στην παραγωγή και τη διάδοση της αξιόλογης μουσικής που παράγεται στη χώρα, η οποία συνιστά την ιδιαίτερη μουσική της ταυτότητα και η οποία αποτελεί πολιτιστικό προϊόν υψηλής αισθητικής και ζήτησης διεθνώς.

Παρεχόμενες υπηρεσίες: εκδόσεις βιβλίων και δίσκων | διανομή | προώθηση | μουσική επένδυση επαγγελματικών χώρων & χώρων συνάθροισης κοινού.